Ga naar de inhoud

Aanvraag lidmaatschap

FORMULIER

Lid worden?

Heb je de introductie trainingen afgerond? Of wil je overstappen van een andere bmx vereniging? Dan kun je een lidmaatschap aanvragen. Onderstaand formulier is bedoeld voor het inschrijven in het ledenbestand van BMX vereniging de Boscrossers en bij de KNWU. De jaarlijkse contributiekosten en onderhoudsbijdrage zijn hier te vinden.

Aanvraag lidmaatschap
 

Deel 1 - Gegevens van de rijder

Geslacht
 

Deel 2 - Gegevens van de ouder /begeleider als de rijder minderjarig is

Naam ouder/begeleider
Naam ouder/begeleider
Voornaam
tussenvoegsel(s)
Achternaam
 

Deel 3 - Betaalgegevens

Voor betalingsverkeer met vereniging en KNWU.
Betaalwijze
Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en kan worden beëindigd door een e-mail te sturen naar: ledenadministratie@boscrossers.nl. Opzeggen van het lidmaatschap dient uiterlijk voor 1 december voorafgaand aan het nieuwe contributiejaar gedaan te zijn. Na bevestiging door KNWU is het lidmaatschap definitief beëindigd.

De contributie moet voor 31 december van het voorafgaand jaar overgemaakt zijn. Indien de contributie na 31 december op de bankrekening van FCC de Boscrossers binnenkomt, berekenen we € 10,00 extra administratiekosten. De contributie kan ook worden voldaan door middel van automatische incasso. Hiervoor moet de machtiging worden ondertekend. Deze kun je hier vinden. Incasso’s worden half december geïnd. Indien aanmelding na de tweede helft van het jaar plaatsvindt, is een deel van de contributie verschuldigd.

Deel 4 - Onderhoudsbijdrage

De verplichte onderhoudsbijdrage is onderdeel van het lidmaatschap. Zie hier voor meer informatie. Deze bijdrage kan worden terugverdiend door het verrichten van werkzaamheden. Geef hieronder aan hoe je kunt helpen (meerdere keuzes zijn mogelijk).
Opties werkzaamheden (meerdere keuzes zijn mogelijk)
 

Deel 5 - Overige gegevens

Let op! Je kunt alleen het lidmaatschap aanvragen als je de introductietraining voltooid hebt of als je hiervoor lid was bij een andere bmx vereniging.
Heb je de introductie training gedaan?
Was je hiervoor lid van een andere bmx vereniging?
Privacybeleid, privacyverklaring en lidmaatschap
Toestemmingsverklaring Media
GEEN BMX ERVARING?

Voltooi de introductie training en wordt lid.