Ga naar de inhoud

Donaties

SHOP ONLINE

SponsorKliks

Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan onze club, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie wordt gestort op onze bankrekening van de club. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de website van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de clubkas hier direct van!

Rabo ClubSupport

Geef jouw Rabo ClubSupport Stem

Rabobank helpt clubs met het waarmaken van hun ambities. Zo geven ze als coöperatieve bank elk jaar een deel van hun resultaat terug aan verenigingen.

Heb je een rekening bij de Rabobank? Ga dan naar de stempagina, zoek FCC de Boscrossers op en stem! Met jouw stem zorg je ervoor dat de Rabobank investeert in onze club. Wel een Rabobank-rekening maar nog niet lid? Ga naar de RaboApp, klik op Service en vervolgens op ClubSupport. Stemmen kan tot 26 september 2023.

BOODSCHAPPEN BIJ DE VOMAR

Spek de clubkas met Club is Koning-sparen

Steun onze club en spek eenvoudig én kosteloos de clubkas door boodschappen te doen bij Vomar! Meedoen is heel simpel: download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Koppel deze aan de club met onze unieke clubcode: BOHEi2021 en scan je kaart altijd bij je boodschappen. Zo spaar je automatisch mee!

Bekijk deze video voor uitleg.

Vomar Clubmunten

Onze club doet al mee met Club is Koning en daarmee wordt onze clubkas flink gespekt. Nu maken wij bovendien kans om ons gespaarde Club is Koning jaardagbedrag te verdubbelen! Jij kunt ons hiermee helpen:

  1. Doe van zondag 3 september tot en met zaterdag 7 oktober boodschappen bij Vomar.
  2. Ontvang bij iedere € 15,- aan boodschappen én bij de geselecteerde groente- en fruitaanbieding een gratis clubmunt.
  3. Breng uiterlijk zondag 15 oktober via de Vomar-app of via vomar.nl/clubmunt een stem uit op onze club.
  4. Met elke stem breng je ons dichterbij de 1e prijs: het verdubbelen van ons gespaarde Club is Koning-jaarbedrag!
DONEER OOK!

GoFundMe

Met de hulp van sponsors en giften proberen we de gebouwen en het terrein een goede toekomst te geven. De startheuvel en de kantine zijn aan vernieuwing toe. Hier is al snel 20.000 euro voor nodig. Hier kan de club hulp bij gebruiken. Daarom kun je nu ook doneren via GoFundMe. Help jij mee?