Ga naar de inhoud

Kinderfeestje

SPORTIEF VERJAARDAGSFEESTJE

Wat een feest!

Ben je op zoek naar een stoer en uniek kinderfeestje? Vier dan je feestje op de BMX-baan van de Boscrossers. Een BMX-feestje duurt ongeveer 2 uur. Onder begeleiding van een ervaren trainer worden de beginselen van de BMX-sport geleerd. Er is veel aandacht voor iedereen, voor de gevorderde en de beginnende fietsers.

De prijs voor het feestje is € 17,50 per kind. Dit is inclusief drinken en iets lekkers in de pauze. Ook het gebruik van het materiaal (fiets, helm en handschoenen) is inclusief.

Grootte van de groep en leeftijd
Bij een kinderfeestje gaan we uit van minimaal 6 kinderen. De deelnemers moeten zelfstandig kunnen fietsen, daarom adviseren wij een deelname vanaf 6 jaar.

Reserveren?
Wil je een feestje reserveren of zijn er vragen, stuur dan een e-mail naar events@boscrossers.nl. Onze voorkeur gaat uit naar de woensdagmiddag i.v.m. de beschikbaarheid van de trainer. Benieuwd wanneer er plek is? Bekijk de agenda hier.

Kleine lettertjes
BMX is een risicosport. Hoewel onze trainers er alles aan doen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen is een valpartij niet altijd te voorkomen. Daarom is deelname geheel op eigen risico en is FCC De Boscrossers niet verantwoordelijk voor eventueel letsel.

Wat moet ik aan?
Het is verplicht om een stevige lange broek (geen joggingbroek of broek met wijde broekspijpen), een shirt met lange mouwen en sportschoenen te dragen.


Kinderfeestje

Gegevens aanvrager


Gegevens kinderpartijtje


Informatie over de jarige job
Ga akkoord met de voorwaarden

KINDERFEESTJE GEHAD EN WIL JE MEER?

Volg dan de introductie training!