Meteen naar de inhoud

Kinderfeestje

SPORTIEF VERJAARDAGSFEESTJE

Wat een feest!

Ben je op zoek naar een stoer en uniek kinderfeestje? Vier dan je feestje op de BMX-baan van de Boscrossers. Een BMX-feestje duurt ongeveer 2,5 uur. Onder begeleiding van een ervaren trainer worden de beginselen van de BMX-sport geleerd. Er is veel aandacht voor iedereen, voor de gevorderde en de beginnende fietsers.

Voor een prijsindicatie kun je contact opnemen met ons. Hierbij horen wij graag om hoeveel kinderen het gaat en in welke leeftijdscategorie. Wij zullen dan een prijsindicatie opstellen.

De prijs voor het feestje is € 12,50 per kind. Dit is inclusief drinken en iets lekkers in de pauze. Ook het gebruik van het materiaal (fiets, helm en handschoenen) is inclusief.

Grootte van de groep en leeftijd
Bij een kinderfeestje gaan we uit van minimaal 6 kinderen. De deelnemers moeten zelfstandig kunnen fietsen, daarom adviseren wij een deelname vanaf 6 jaar.

Reserveren?
Wil je een feestje reserveren of zijn er vragen, stuur dan een e-mail naar secretariaat@boscrossers.nl. Na ontvangst van de aanbetaling is de datum pas definitief.

Kleine lettertjes
BMX is een risicosport. Hoewel onze trainers er alles aan doen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen is een valpartij niet altijd te voorkomen. Daarom is deelname geheel op eigen risico en is FCC De Boscrossers niet verantwoordelijk voor eventueel letsel.

Wat moet ik aan?
Het is verplicht om een stevige lange broek (geen joggingbroek of broek met wijde broekspijpen), een shirt met lange mouwen en sportschoenen te dragen.

Bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest
Een feestje organiseren op de BMX-baan is ook leuk met je familie, (sport)team of collega’s. De vereniging heeft BMX fietsen, helmen en handschoenen. Er is de mogelijkheid om na afloop te BBQ-en. Voor een prijsindicatie kun je contact opnemen met ons. Hierbij zullen we jullie wensen bespreken en vervolgens een prijsindicatie opstellen.

VOOR NA HET KINDERFEESTJE

Ben je enthousiast geworden?