Ga naar de inhoud

Sponsoring

SAMEN STERKER

Sponsors gezocht

Sponsors zijn van essentieel belang om de rijders bij De Boscrossers te ondersteunen in hun sport, het onderhoud aan de baan te kunnen uitvoeren en de club te kunnen ontwikkelen. Sponsor kun je al worden vanaf een klein bedrag per jaar. We hebben verschillende mogelijkheden om de vereniging en de rijders te ondersteunen. Hieronder staan diverse opties. Het is ook mogelijk om een combinatie van een of meer opties te doen.

Als een andere vorm van sponsoring wenselijk is, bijvoorbeeld uw logo op jassen voor de trainers, bodywarmers of sporttassen voor de rijders of sponsoring in natura neem dan contact met ons op via  sponsoring@boscrossers.nl.

Shirtsponsor

U sponsort d.m.v. een logo op het clubshirt. Het clubshirt van De Boscrossers leent zich bij uitstek voor sponsors die hun naam graag landelijk willen uiten omdat veel leden van de vereniging door heel Nederland wedstrijden rijden. De Boscrossers biedt sponsors dan ook om de 3 jaar de mogelijkheid om hun logo/naam op het shirt te laten zetten. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden.

Optie 1 – hoofdsponsor clubshirt: logo/naam op voor- of achterkant en een extra vermelding van uw logo met een bedrijfsprofiel van maximaal 150 woorden op onze website met een link naar uw eigen website.
Optie 2 – sponsor clubshirt Goud: logo/naam op voor- of achterkant (half)
Optie 3 – sponsor clubshirt Zilver: logo/naam op voor- of achterkant (kwart)
Optie 4 – sponsor clubshirt Brons: naam/logo op een van de mouwen.

Duur: per 3 jaar
Bedrag:
Optie 1: € 800,00 per jaar, totaal € 2.400,00 voor 3 jaar
Optie 2: € 550,00 per jaar, totaal € 1.650,00 voor 3 jaar
Optie 3: € 350,00 per jaar, totaal € 1.050,00 voor 3 jaar
Optie 4: € 200,00 per jaar, totaal € 600,00 voor 3 jaar

Producent kan rechtstreeks factureren aan u als sponsor. Facturatie vindt plaats voorafgaand aan opdracht producent / contractperiode. Facturatie in overleg per jaar of sponsorperiode. Facturatie per contract duur voor maximaal 3 jaar.

Klik hier voor een overzicht van alle opties.

Reclame op clubtent

U sponsort d.m.v. een logo op de clubtent. de clubtent van De Boscrossers leent zich bij uitstek voor sponsors die hun naam graag landelijk willen uiten omdat veel leden van de vereniging door heel Nederland wedstrijden rijden. De clubtent wordt bij elke wedstrijd meegenomen. De Boscrossers biedt sponsors dan ook om de 3 jaar de mogelijkheid om hun logo/naam op de clubtent te laten zetten. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden.

Optie 1 – hoofdsponsor clubtent: logo/naam op de bovenkant van de tent voor extra zichtbaarheid. Extra vermelding van uw logo met een bedrijfsprofiel van maximaal 150 woorden op onze website met een link naar uw eigen website.
Optie 2 – sponsor clubtent Goud: logo/naam groot op het doek van de clubtent.
Optie 3 – sponsor clubtent Zilver: logo/naam midden op het doek van de clubtent.
Optie 4 – sponsor clubtent Brons: logo/naam klein op het doek van de clubtent.

Duur: per 3 jaar
Bedrag:
Optie 1: € 700,00 per jaar, totaal € 2.100,00 voor 3 jaar
Optie 2: € 400,00 per jaar, totaal € 1.200,00 voor 3 jaar
Optie 3: € 250,00 per jaar, totaal € 750,00 voor 3 jaar
Optie 4: € 150,00 per jaar, totaal € 450,00 voor 3 jaar

Producent kan rechtstreeks factureren aan u als sponsor. Facturatie vindt plaats voorafgaand aan opdracht producent / contractperiode. Facturatie in overleg per jaar of sponsorperiode. Facturatie per contract duur voor maximaal 3 jaar.

Klik hier voor een overzicht van alle opties.

Sticker op het starthek

U sponsort d.m.v. een grote sticker op het starthek. Uw logo zal aan de ‘bolle kant’ van het starthek staan zodat deze op de foto zichtbaar is als de rijders worden gefotografeerd als ze aan het starthek staan. Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website.

Duur: 3 jaar – Bedrag: € 175,00 per jaar, totaal € 525,00
Duur: 2 jaar – Bedrag: € 200,00 per jaar, totaal € 400,00
Duur: 1 jaar – Bedrag: € 225,00 per jaar, totaal € 225,00

Prijs is exclusief btw, het ontwerp en de productie van de sticker. Formaat 100 x 57,5 cm. Ontwerp: eigen ontwerp of door de drukker (€ 75,00 excl. btw). Producent kan rechtstreeks factureren aan u als sponsor. Facturatie vindt plaats voorafgaand aan opdracht producent / contractperiode. Facturatie in overleg per jaar of sponsorperiode. Facturatie per contract duur voor maximaal 3 jaar.

Klik hier voor een overzicht van alle opties.

Reclamedoek op startheuvel

U sponsort d.m.v. een enkelzijdig bedrukt geperforeerd doek aan de achterzijde of zijkant van de startheuvel. Door dit doek zullen de rijders meer uit de wind staan als ze zich gaan opstellen aan het starthek. Uw logo zal aan de zijde van het starthek zichtbaar zijn zodat deze op de foto zichtbaar is als de rijders worden gefotografeerd als ze aan het starthek staan of vertrekken. Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website.

Duur: 3 jaar – Bedrag: € 250,00 per jaar, totaal € 750,00
Duur: 2 jaar – Bedrag: € 275,00 per jaar, totaal € 550,00
Duur: 1 jaar – Bedrag: € 300,00 per jaar, totaal € 300,00

Prijs is exclusief btw, ontwerp en productie van het doek. Ontwerp: eigen ontwerp of door de drukker (€ 75,00 excl. btw). Het doek blijft uw bezit. Producent kan rechtstreeks factureren. Facturatie vindt plaats voorafgaand aan opdracht producent / contractperiode. Facturatie in overleg per jaar of sponsorperiode. Facturatie per contract duur voor maximaal 3 jaar.

Klik hier voor een overzicht van alle opties.

Reclamebord

Sponsoring d.m.v. een enkelzijdig bedrukt reclamebord (2,40 x 0,80 m) langs het 1e rechte stuk, het 3e rechte stuk (tegenover het clubgebouw) of langs de taludrand van de 1e, 2e of 3e bocht. Logovermelding op onze website met een link naar uw eigen website.

Duur: 3 jaar – Bedrag: € 200,00 per jaar, totaal € 600,00
Duur: 2 jaar – Bedrag: € 225,00 per jaar, totaal € 450,00
Duur: 1 jaar – Bedrag: € 275,00 per jaar, totaal € 275,00

Prijs is exclusief btw, ontwerp en productie van het reclamebord. Ontwerp: eigen ontwerp of door de drukker (€ 75,00 excl. btw). Reclamebord is en blijft uw bezit. Producent kan rechtstreeks factureren aan u als sponsor. Facturatie vindt plaats voorafgaand aan opdracht producent / contractperiode. Facturatie in overleg per jaar of sponsorperiode. Facturatie per contract duur voor maximaal 3 jaar.

Klik hier voor een overzicht van alle opties.

Donateur

Sponsoring d.m.v. uw naam op het ‘Club van 100/50’-bord. Dit bord hangt bij de entree van het terrein. Vermelding van uw logo of naam op onze website met een link naar uw eigen website.

Duur: 1 jaar
Bedrag: € 100,00 of € 50,00 per jaar

Prijs is inclusief de productie van de reclamesticker. Facturatie vindt plaats voorafgaand aan de contractperiode en productie van de sticker. Facturatie per jaar.

Klik hier voor een overzicht van alle opties.

Additionele sponsoring

Een combinatie van een of meer sponsorpakketten is ook mogelijk. Als een andere vorm van sponsoring wenselijk is, bijvoorbeeld uw logo op jassen voor de trainers, bodywarmers of sporttassen voor de rijders of sponsoring in natura neem dan contact met ons op via sponsoring@boscrossers.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle opties.

ALLES OP EEN RIJ

Sponsorpakketten


Alle prijzen zijn exclusief productiekosten, btw en indien nodig exclusief ontwerpkosten.

SAMEN STERKER

Sponsor worden?

Of bent u benieuwd naar een combinatie van genoemde opties of een andere vorm van sponsoring? Neem dan contact op via sponsoring@boscrossers.nl.