Ga naar de inhoud

Sponsoren

DANKBAAR VOOR EN TROTS OP HUN SUPPORT

Alle sponsoren

Wij zijn als club erg blij met onderstaande bedrijven die zich aan ons hebben verbonden.


‘De uitdagingen binnen de energie­transitie zijn groot. Organisaties moeten meebewegen, technieken aangescherpt, maar de grootste aanpassing zit in menselijk gedrag. Die verandering waarmaken is zo eenvoudig nog niet. Daarvoor is volledige toewijding nodig. Met een moderne aanpak, slimme oplossingen, gerichte expertise én een effectieve communicatiestijl brengen we uw organisatie én professionals in beweging. Wij brengen kennis en kunde en borgen deze. Zodat we niet alleen tijdelijk iets toevoegen, maar iets blijvends achterlaten. Daardoor kunt u nu en morgen blijven meebewegen.’

ANTON GROEP is een nuchter bouwbedrijf dat bouwt aan de toekomst van Europa met inmiddels 16 bedrijven. Allen bieden zij innovatieve oplossingen voor de staal- en betonbouw, industrie, grond-, weg- en waterbouw en op en rond het spoor en de luchthavens. We bieden vakmanschap, waarin kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat.

BLOM ELEKTROTECHNIEK is toonaangevend in de branche voor elektro-, data- en beveiligingsinstallaties. Adviseur, co-maker en installateur. Preferent bouwteam-partner voor toonaangevende opdrachtgevers in woning- en utiliteitsbouw. Focus op kwaliteit, continuïteit en ontzorgen. Adviseert, ontwerpt, engineert, realiseert en onderhoudt. Veelzijdig gecertificeerd.

PERLA KANTOORINRICHTING uit Haarlem is er voor alle organisaties die hun medewerkers een fijne werkomgeving gunnen. Gespecialiseerd in kantoorinrichting en bieden op maat gemaakte oplossingen die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. Of je nu een nieuw kantoor inricht of je bestaande ruimte wil upgrade, het team van Perla staan graag voor je klaar!

BOERSEN TWEEWIELERS is al jarenlang een begrip in Heiloo en omstreken. Wij beschikken over een ruime showroom met fietsen, onderdelen, accessoires en natuurlijk de werkplaats waar onderhoud en reparaties plaatsvinden. Wij zijn dealer van diverse topmerken als Gazelle (premium dealer), Koga, Kalkhoff, Specialized E-bikes en Riese & Müller.

DREAMLAB werkt met 8 professionals dagelijks aan de groei voor onze klanten. Dit doen we door middel van ijzersterk design en maatwerk web-development voor websites en webshops. En als dat gedaan is helpen we met de omzet groei en doorontwikkeling via marketing en service. Wij hebben alle elementen voor online succes in eigen huis.

VAN DIJK AFBOUW Samen sterk en specialisten op de plek waar het nodig is. Ieder project is een samenvoeging van partners, zowel onze mensen, de onder-aannemers en de klant vormen een tijdelijke eenheid om een klus te klaren. Zo staan wij in het leven en werken we aan een opdracht, samen naar een doel waarbij iedereen tevreden is.

Bleekemolen Infra bv is een jong bedrijf, met zeer veel ervaring, gespecialiseerd in infrastructuur en projectbegeleiding, industrieel onderhoud, leidingwerk, nieuwbouw, grondwerk, tuinaanleg en detachering. Wij zijn voor u een veelzijdige en flexibele partner. Wij beschikken over hoogwaardig gekwalificeerde mensen voor de beste aanpak en uitvoering.

Bouwbedrijf Jac Tromp is een betrouwbare partner voor overheid, instellingen, woningbouw-verenigingen, VVE’s, die op zoek zijn naar een kwalitatief en passend antwoord. Met eigen vakmensen, een eigen werkplaats en nauwe samenwerking met vaste ketenpartners, hebben wij specifieke expertise om uw wensen snel om te zetten in maatwerk.

Bij DI FIORENTINA bent u aan het juiste adres voor de beste koffie en het lekkerste ijs in alle denkbare smaken en uitvoering. Ambachtelijk bereid volgens eigen recepten en wereldberoemd in eigen land. In het hoogseizoen ±20 smaken in voorraad, daarbuiten altijd nog minimaal 12 smaken. De lekkerste koffie, vers gezet en precies zoals u dat wenst.

CULTUURRECLAME is een onafhankelijke organisatie die zich richt op culturele partijen met mooie programma’s. Met 15 jaar ervaring in de buitenreclame en onze goede afspraken met exploitanten en drukkerijen, staan wij garant voor een effectieve campagne voor een eerlijke prijs. Wij brengen u een vrijblijvend advies uit om zo de effectiviteit te vergroten.

Bij DEGO INSTALLATIEWERK streven we er voortdurend naar om te innoveren en de nieuwste technologieën te omarmen, zodat we onze klanten altijd de meest efficiënte en duurzame oplossingen kunnen bieden. Met onze betrouwbare service en ongeëvenaarde expertise zijn wij de partner bij uitstek voor al uw verwarmings- en luchtbehandelingsbehoeften.

HOSTING.NL is een toonaangevende organisatie binnen de hostingbranche. Wij maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur om onze klanten snelheid, veiligheid en stabiliteit te bieden. Dankzij deze inzet scoren wij 100% op internet.nl en zijn wij ISO en NEN gecertificeerd.

DEKAMARKT Gegarandeerd ambachtelijke kwaliteit en persoonlijke aandacht van de vers-specialist in jouw voordelige supermarkt. Wij hebben aandacht voor onze klanten, aandacht voor het beste vers, aandacht voor ambacht en aandacht voor een goede service tegen een verrassend lage prijs.

VIP ADVIES Erelid en veelvoudig wereldkampioen BMX Robin van der Kolk is Zelfstandig Hypotheekadviseur. De winnaarsmentaliteit die Robin heeft meegenomen vanuit jarenlange topsport zorgt ervoor dat hij in alle Hypotheektrajecten naar het beste resultaat wordt gestreefd.

HELP DE BOSCROSSERS

Jouw bedrijfslogo op een bord langs de baan?

Sponsors zijn van essentieel belang om de club verder te ontwikkelen en om het onderhoud aan de baan uit te kunnen voeren.