Meteen naar de inhoud

Sponsoren

DANKBAAR VOOR EN TROTS OP HUN SUPPORT

Alle sponsoren

Wij zijn als club erg blij met onderstaande bedrijven die zich aan ons hebben verbonden.


BMX-Academy staat in het teken om de kennis van trainers, ouders maar ook rijders via diverse, unieke manieren te vergroten. Dit zorgt ervoor dat er gerichter tips kunnen worden gegeven en het kennisniveau stijgt. De BMX-Academy voorziet in een uniek, educatief programma om trainers, ouders & rijders bij te scholen. Door middel van een lesdag, opgevolgd door een jaar lang ondersteuning in een community wordt ervoor gezorgd dat het trainer aanbod vergroot wordt en er meer kwaliteit geleverd kan.


Kom naar het leukste buitensport bedrijf van Nederland: de Strandfabriek! Wij weten het zeker…. Wij zijn het leukste buitensport bedrijf van Nederland op een unieke locatie! Naast het blokarten ben je bij ons ook welkom voor: Powerkiten, Fatbiken, Golfsurfen, Stand up paddle boarden, Mega Stand up paddle boarden, Beachgolf, Boogschieten, Beachgames, en nog vele andere activiteiten. Graag organiseren wij samen met jou een onvergetelijke sportieve dag op het strand van Wijk aan Zee. Wil je met je hele bedrijf komen? Ook geen probleem!


RouteXL is een handige routeplanner om de optimale route te vinden langs meerdere adressen. Tot 20 bestemmingen is de routeplanner gratis te gebruiken. Maar wat te doen als je meer adressen moet bezoeken? Onze routeplanner wordt gewaardeerd door iedereen die meerdere adressen moet bezoeken. RouteXL sorteert de adressen in de optimale volgorde. Dat bespaart jou veel tijd en geld. En het is ook nog beter voor het milieu.


Bleekemolen Infra bv is een jong bedrijf, met zeer veel ervaring, gespecialiseerd in infra-structuur en projectbegeleiding, industrieel onderhoud, leidingwerk, nieuwbouw, grondwerk, tuinaanleg en detachering. Bleekemolen Infra B.V. is voor u een veelzijdige en flexibele partner. In het gehele traject denken we met u mee. Of wij begeleiden het project op professionele wijze. Daarbij beschikken wij over hoogwaardig gekwalificeerde mensen voor de beste aanpak en uitvoering. U heeft uw plannen, wensen en dromen. Wij combineren die graag met onze kennis, vakmanschap en ervaring..


Bij Di Fiorentina bent u aan het juiste adres voor de beste koffie en het lekkerste ijs in alle denkbare smaken en uitvoering. Ambachtelijk bereid volgens eigen recepten en wereldberoemd in eigen land! Het lekkerste schepijs Het beste schepijs dat je kunt krijgen! In het hoogseizoen ±20 smaken in voorraad, daarbuiten altijd nog minimaal 12 smaken. IJsMaancarons De lekkerste die je in Noord-Holland kunt vinden! In de smaken chocola, framboos of mango. Maan is er ook gek op! Heerlijke koffie De lekkerste koffie, vers gezet en precies zoals u dat wenst. Tevens zijn er diverse verfrissende dranken verkrijgbaar (geen alcohol).


Bouwbedrijf Jac Tromp is met haar ruim 70 jaar ervaring dè toonaangevende specialist van totaaloplossingen op het gebied van renovaties. Wij zijn een betrouwbare partner voor overheid, instellingen, woningbouw-verenigingen, VVE’s, die op zoek zijn naar een kwalitatief en passend antwoord. Met de bewuste keuze voor eigen vakmensen, een eigen werkplaats en nauwe samenwerking met vaste ketenpartners, hebben wij specifieke expertise om uw wensen snel om te zetten in maatwerk. Hiermee bent u verzekerd van slimme en duurzame oplossingen met minimale bouwtijden en hinder voor de gebruikers. U ervaart een persoonlijke benadering en wordt aangenaam verrast op aanpak, advies, uitvoering en nazorg.


SPS Advies is een praktisch en eigentijds inkoopadviesbureau die de zorg draagt voor vormgeving van onderdelen uit het inkoopbeleid en verzorgt de implementatie en borging in de organisatie zowel aan Opdrachtgevers als aan Opdrachtnemers. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor het opstellen van grote Europese aanbesteding strategieën, contractkeuze adviezen, aanbestedings-documenten, zoals selectie- inschrijvings- en contractdocumenten, inkoopplannen, beoordelingsmethodieken en gunningsadviezen.


Onder leiding van Jeffrey Heijm, staat er een vakkundig, gediplomeerd en enthousiast team van medewerkers voor u klaar om dienst en service te verlenen. Nagenoeg iedereen met wie wij werken, hebben al jarenlange ervaring bij diverse bedrijven binnen de bestratingsbranche. Wij hebben inmiddels een zeer brede kennis van alle facetten binnen de grond- en wegenbouw, en een open mind voor nieuwe ontwikkelingen binnen deze sector zijn hierbij altijd de basis geweest van de werkzaamheden. Hiernaast beperken wij ons niet alleen tot de uitvoering van deze werkzaamheden, maar tevens de daaromheen liggende dienstverlening zoals advies en ontwerp. Of u nu een grote of een kleine tuin of oprit heeft, het maakt voor ons niets uit.


MTB-Noordwest is een jonge en actieve vereniging vóór en dóór mountainbikers uit Noord-Holland met zo’n 2000 leden en donateurs die zich elk jaar opnieuw aanmelden. We hebben een duidelijke doelstelling: Het beoefenen, bevorderen en betaalbaar houden van de mountainbike-sport in Noord-Holland. We realiseren dat door; het aanbieden van een voordelig lidmaatschap, een bijdrage te leveren aan onderhoud en de aanleg van mountainbike-routes in de regio Noord-Holland, het organiseren van evenementen, het verhuren van ons professionele mylaps tijdsregistratiesysteem en belangenbehartiging.

HELP DE BOSCROSSERS

Jouw bedrijfslogo op het clubshirt?

Sponsors zijn van essentieel belang om de club verder te ontwikkelen en om het onderhoud aan de baan uit te kunnen voeren.