Ga naar de inhoud

Lidmaatschap

WAT BETAAL IK PER JAAR?

Alles over het lid worden

Contributie
Voor dit contributiejaar gelden de volgende bedragen:
Contributie (1e gezinslid) € 86,00
Contributie (2e gezinslid) € 68,50*
Contributie (3e+ gezinslid) € 58,50*
Lidmaatschap KNWU per rijder € 14,00
Onderhoudsbijdrage per gezin € 100,00*

* De contributiekorting geldt alleen voor rijders wonend op hetzelfde adres.
* Bij minimaal 2x 4 uur hulp op een van de onderhoudsdagen en 1x helpen bij een (club)wedstrijd volgt een restitutie. Voor wedstrijdrijdende leden geldt minimaal 3x baanonderhoud à 4 uur.
Meer informatie.

Voor deelname aan wedstrijden moet je jaarlijks een KNWU-licentie aanschaffen. Meer over wedstrijden en licenties.

Clubshirt
Als je mee wilt doen aan (club)wedstrijden, ben je verplicht een clubshirt te dragen. Het clubshirt (zonder naam) kun je via de club aanschaffen vanaf € 52,50. Het shirt kun je kopen via de webshop.

Is BMX nieuw voor je?
Mocht je overwegen om lid te worden dan volg je eerst de introductie training voor € 20,00. Je kunt dan vier keer meetrainen en kijken of BMX iets voor jou is. Waarschijnlijk ben je na vier keer zo enthousiast geworden dat je een Boscrosser wilt worden!


Direct lid worden?
Vraag dan een lidmaatschap aan. Maar let op: dit kan alleen na het afronden van de introductie training. Of als je overstapt van een andere bmx vereniging. Vraag hier het lidmaatschap aan.

BMX-EN IS LEUK!

Ben je enthousiast geworden?

De kleine lettertjes

Lidmaatschap
Een lidmaatschap bij de Boscrossers is geldig voor een kalenderjaar. Deze periode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Met het lidmaatschap van de Boscrossers kun je deelnemen aan onze trainingen en andere activiteiten. Ieder lid wordt door de club ook aangemeld voor een verplicht lidmaatschap bij de KNWU. De kosten hiervan worden betaald vanuit het lidmaatschap.

Factuur
Na inschrijving ontvang je een factuur voor de contributie, het KNWU-lidmaatschap en de onderhoudsbijdrage. Indien de inschrijving na de zomervakantie is, zal de contributie en onderhoudsbijdrage pro rato zijn. Begin december krijgen alle leden een factuur voor het lidmaatschap voor het komende seizoen. Deze wordt verstuurd via e-mail naar het bij ons bekende e-mailadres. De factuur dient uiterlijk voor 31 december te zijn voldaan. Hierna kunnen extra administratiekosten in rekening worden gebracht. Deze deadline is noodzakelijk omdat wij voor alle leden die per 1 januari bij de KNWU zijn geregistreerd een afdracht moeten betalen.

Verzekering
Aan het lidmaatschap van de KNWU is een verzekering gekoppeld. Zie hier voor meer informatie.

Duur en beëindiging
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en kan worden beëindigd door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@boscrossers.nl. De opzegging dient uiterlijk 1 december, voorafgaand aan het jaar waarin het lidmaatschap wordt beëindigd, zijn ontvangen. Na bevestiging door KNWU is het lidmaatschap definitief beëindigd. Er vindt geen restitutie plaats voor het huidige seizoen.

Onderhoudsbijdrage
De onderhoudsbijdrage van € 100,00 is per gezin. Een aantal keer per jaar worden er onderhoudsdagen op zaterdag georganiseerd van 10.00 tot 14.00 uur en zijn er (club)wedstrijden. Hierbij kan de bijdrage weer worden terugverdiend. Het onderhoud wordt gedaan door leden van 16 jaar en ouder. Voor de leden tot 16 jaar geldt dat een ouder/verzorger of ander familielid van 16 jaar of ouder zijn/haar plaats kan innemen. Je bent (of je ouder/verzorger) zelf verantwoordelijk voor het invullen van de klusjeslijst in de kantine. Zet hierop de uitgevoerde activiteit en de naam van het betreffende lid. Dit voorkomt achteraf discussie over uitgevoerde werkzaamheden. Er wordt gezorgd voor een lunch. Indien de werkzaamheden het toelaten kunnen de kinderen fietsen op de baan. Meer informatie

Wijziging e-mailadres
Voor de factuur en ook overige club communicatie gebruiken wij het e-mail adres doorgegeven bij inschrijving. Mocht deze niet meer actueel zijn, zorg dan dat je dit kenbaar maakt bij de ledenadministratie zodat wij dit in ons systeem kunnen aanpassen. Bij de KNWU (lidmaatschap & licenties) dien je dit zelf in MijnKNWU aan te passen.