Ga naar de inhoud

BMX-West Competitie #3

Aankomende zondag 28 mei 2023 is het tijd voor de derde wedstrijd in de BMX-West Competitie. Deze wordt georganiseerd op de baan van BMX Vereniging De Boscrossers in Heiloo.

BMX Vereniging De Boscrossers is verheugd om dit spectaculaire evenement te organiseren, waarbij ongeveer 225 rijders uit West-Nederland samenkomen om de strijd met elkaar aan te gaan. Het belooft een boeiende dag te worden, waarin BMX’ers van alle leeftijden de uitdaging aangaan op ons mooie parcours. Er wordt zowel in eigen leeftijdsklasse gereden als open klasse, waardoor er ongeveer 400 rijders starten.

Open training
Afgelopen winter zijn de eerste twee bochten en het volledige stuk daartussen opnieuw aangelegd. Om de baan te verkennen wordt er donderdag 25 mei van 18.30 tot 20.30 uur en open training georganiseerd. Deelname voor niet-leden is € 5,00. Betalen in de kantine.

Programma BMX-West Competitie
08.15 uur terrein open
08.30 uur inschrijven rijders van medewerkers
09.00 uur start inschrijving
09.00 uur start vrije training
09.30 uur starthek training
10.30 uur einde training
10.45 uur start wedstrijd

Daginschrijving: € 6,50 eigen klasse / € 4,50 open klasse
Entree € 2,00 vanaf 13 jaar. Abonnement? Dan ook aanmelden.

Parkeren
Let op: Er is momenteel hinder door werkzaamheden op de N203 ter hoogte van Limmen. Het advies is om via Alkmaar (A9) te rijden.
Vanuit de A9 Alkmaar volg de borden Ring-West (Heiloo). Neem de rotonde drie kwart. Op de ring bij de eerste stoplichten links af naar de Kennemerstraatweg (N203). Vervolg deze weg door het Bos. Aangekomen in Heiloo vervolg je de N203 en rijd je helemaal door Heiloo. Op de tweede rotonde sla je rechtsaf (bij het benzinestation). U bevindt zich nu op de Vennewatersweg, ga onder het spoorwegviaduct door. Blijf de Vennewatersweg volgen en via een bocht naar rechts komt u bij een T-splitsing. Sla hier rechtsaf het Zevenhuizen op en neem vervolgens de eerste afslag rechts richting Sportcomplex ‘t Vennewater.