Clubkampioenschap

Net als vorig jaar gaan we weer clubwedstrijden rijden. Dit is een leuke manier om kennis te maken met de wedstrijdopzet van een bmx wedstrijd en vooral om te racen tegen je clubgenoten. Uiteraard zullen we de rijders zoveel mogelijk indelen op hun eigen niveau en hiervoor kijken we naar de snelste rondetijden gemeten op de training. We vragen ouders om de rollen uit te voeren die ook bij een officiële wedstrijd bestaan. Denk hierbij aan baancommissaris (gele/groene vlag), parc fermee medewerker en lijn jury. Zonder vrijwilligers geen wedstrijd.

Op de dag zelf kun je aanmelden vanaf 18.30 tot uiterlijk 18.50. Gelijktijdig kun je ook op de baan inrijden. Daarna zullen zo snel mogelijk de startlijsten worden gemaakt en worden opgehangen waarna de wedstrijd van start kan gaan. We rijden 3 manches met daarna 1 finale ronde. Het doel is om uiterlijk 20.00 klaar te zijn zodat iedereen nog op tijd naar huis kan gaan.

Donderdag 27 oktober 2022
Donderdag 10 november 2022
Zaterdag 19 of 26 november 2022 (afhankelijk wanneer groot onderhoud aan de baan start)

Aan het einde van de serie zullen we een officiële prijsuitreiking organiseren. In de uitslag zullen we het slechtste resultaat schrappen voor het geval je een wedstrijd mist. Hopelijk doet iedereen mee zodat we veel uitdagende moto’s kunnen samenstellen. En net als vorig jaar zullen we zorgen voor wat lekkers op de avond zelf om het feest helemaal compleet te maken.