YES!!! We mogen weer.

Er is door de gemeente en buurtsportcoach Heiloo toestemming gegeven om onze trainingen weer te hervatten. Dit alles onder strakke protocollen. Het belangrijkste is dat er geen vermenging mag ontstaan tussen de leeftijdsgroepen kinderen t/m 12 en jeugd van 13 t/m 18. Boven de 18 mag er helaas niet getraind worden. Houd je mailbox (spambox) goed in de gaten voor het laatste nieuws en informatie over groepen. Het doel is om vanaf maandag (4 mei) te starten.

We mikken vooralsnog op één trainingsgroep per avond. Hierdoor zijn er geen ingewikkelde procedures qua wisseling. Ook zullen groepen helaas worden opgesplitst; dit vanwege de niet toegestane vermenging van leeftijden maar ook om de groepen klein te houden. Dit voor de trainer maar ook zeker voor de jeugd die verplicht anderhalve meter afstand moeten houden van elkaar.

Rijders die nog niet beschikken over eigen materiaal willen we vragen om dit op zeer korte termijn aan te schaffen. Wij zullen vooralsnog geen materiaal uitlenen. Door gebruik van eigen materiaal; vooral de helm en handschoenen is er minder besmettingsgevaar en ook geen ingewikkelde procedure qua ontsmetten. Mocht dit echt niet lukken neem dan contact op met het bestuur.