Vijvers

Sinds afgelopen vrijdagnacht/zaterdagochtend hebben wij, hier bij de Boscrossers, de beschikking gekregen over enkele mooie vijvers. Zo is de binnenruimte van de pumptrack nu een mooi klein meer geworden. Ook aan de andere kant is er een mooie sloot. Dit geeft het leuke effect dat je over een, soort van, dijk kan pumptracken wat gegarandeerd een gave beleving gaat zijn...

Zaterdagochtend was onze Wim al weer vroeg ter plaatste om de baan te inspecteren na de overvloedige regenval van die nacht. Zoals je op de foto's kunt zien is er een aardig plas gevallen. Maar het is ook goed om te zien dat de baan zich heel goed heeft gehouden. Zo goed als geen plassen op de nieuwe toplaag. Hij ligt er mooi bij. Wel is hij her en der wat zacht (let dus op het stoplicht). Maar met wat mooie warme dagen in het vooruitzicht hopen we dat hij weer fraai uithard.

Maar eerst zijn Wim en Richard druk in de weer geweest om, met behulp van 4! pompen onze 'vijvers' weer over te hevelen in de naast gelegen sloot. Na een groot deel van de dag deze te hebben laten pompen moeten we de rijders die gehoopt hadden over het 'dijkje' te kunnen pumptracken teleurstellen. Bijna al het water is weer weg. Top gedaan mannen!