Wintertraining weer van start bij De Boscrossers

Sinds begin januari worden er weer wintertrainingen gegeven op de track van De Boscrossers. De worden door BMXTrainingen.nl verzorgd en niemand minder dan onze eigen meervoudig wereldkampioen Robin “ROBBA” van der Kolk verzorgt hierbij de lessen. Vele Boscrossers en voormalige boscrossers weten als geen ander dat zij door deze wintertraining met voorsprong aan de diverse competities zullen beginnen en een goede basis leggen voor een goed en succesvol seizoen.

Dit jaar wordt door Robin het accent meer gelegd op het fysieke aspect van het BMX en waardoor onze rijders progressie gaan laten zien op een mogelijke snelle start en dit gedurende race het dan kunnen volhouden. En wie kan de start beter uitleren dan “Robba” van der Kolk himself. De man die eigenlijk wereldwijd bekent is om zijn bliksemstart en vele wedstrijden voor bocht 1 al heeft beslist. Met zijn persoonlijke benadering en aandacht zien wij toch dan men met elke training weer beter en sneller worden en de aanwijzingen van Robba ook vrijwel direct worden opgepakt.. Waar voorheen aan het einde van trainingen menig rijders nog wel een grap en een grol hadden blijkt dat na de eerste trainingen het toch zwaarder is dan voorgaande edities. De rijders komen na de training moe maar voldaan terug in het clubhuis.

Hier wordt dus weer de basis gelegd voor een goed race seizoen en elk jaar weer net iets beter te worden dan de concurrenten die vorig jaar net voor je stonden.

Wij zien als Boscrossers komend seizoen dan ook weer met vertrouwen tegemoet.

wintertrainign1wintertraining2wintertraining3