Jaar afsluiting met het clubkampioenschap

In het weekend van 17 november 2018 werd, na een goed seizoen voor diverse leden van de BMX De Boscrossers, dit race-seizoen afgesloten met de laatste wedstrijd van het clubkampioenschap. Het was juist deze dag dat Sinterklaas weer in het land kwam en dat was helaas wat te merken in de aantal deelnemers want in de jongste en de oudste leeftijdsklassen waren zeer waarschijnlijk naar de intocht van Sinterklaas. Maar daar waar Sinterklaas altijd cadeautjes weg geeft werd er onderling keihard gestreden en werd op de track absoluut niets weggegeven.

seizoensafsluitingboscrossers1header


Dat resulteerde uiteindelijk dat Ties, leeftijdscategorie 13/14, dit jaar 2018 het clubkampioenschap binnen haalde en knap gevolg door Milou en Tygo.

seizoensafsluitingboscrossers2

Na de races werd er door de vicevoorzitter, diverse mensen, zoals enkele vrijwilligers en trainers, die een grote waarde voor de club zijn, weer in het zonnetje gezet. Deze fantastische mensen werden bedankt met dinerbon en een tegoed bon van de ijssalon Di Fiorentina, welke ter beschikking waren gesteld door de kersverse nieuwe sponsoren Di Fiorentina en RVG Tegelwerken uit Alkmaar.

 

seizoensafsluitingboscrossers3

seizoensafsluitingboscrossers3

Tevens werden de meest opvallende presentaties van enkele BMX-ers nogmaals aan een ieder gepresenteerd waaruit maar weer blijkt dat er bij De Boscrossers met hart en ziel wordt getraind en geracet. Enkele van deze uitmuntende prestaties zijn: Wereldkampioenschap 2018 BAKU. Robin van der Kolk werd maar liefst twee keer wereldkampioen, bij de Cruisers Men 24-29 en bij Men 24-29. Sharon van der Kolk presteerde geweldig, ze haalde de 2e plaats bij de Cruisers Woman 30-39 en een 7e plaats bij Woman 25 en ouder. Bob van Westerop kan trots zijn op zijn prestatie, hij werd knap 7e bij Cruisers Men 35-37. Danielle Vrenegoor werd kampioen in de BWC, leeftijd ladies 15+ Ook als club deden De Boscrossers goede zaken in de BWC competitie en de Noord-Holland Cup. Daar eindigden ze respectievelijk als 5e (van 13 clubs) en 2e (van de 7 clubs). Prestaties waar als kleine club alle Boscrossers toch heel erg trots op mogen zijn.

2019 wordt voor De Boscrossers weer een jaar waar diverse uitdagingen voor de club en zijn leden liggen. Er treed een nagenoeg geheel nieuw bestuur aan, de track wordt weer totaal aangepakt zodat er komende seizoen weer goed en veilig geracet kan worden, en men gaat op zoek naar nog meer nieuwe sponsoren welke weer hard nodig zijn om de diverse doelen te realiseren. (Sponse/+ren kan bij de club op vele manieren).
Dus leden, als jullie iemand weten die een reclamebord wil sponseren voor de club en daarbij een kleine bijdrage per jaar aan de club doneren laat ze dan aanmelden bij administratie van de club En natuurlijk de aller belangrijkste uitdaging voor 2019 dat alle leden weer net zoveel plezier en hun eigen succes kunnen vieren als afgelopen jaar op en langs de baan.

seizoensafsluitingboscrossers5