Hallo beste leden, bezoeker van deze site,

Wij zijn als nieuw bestuur bezig op diverse fronten bezig om de club te onderhouden en verder te ontwikkelen. Een van de dingen die heel goed gaan is dat er een grote aanwas is van nieuwe leden wat goed te zien is op de trainingen en de wedstrijden van bijvoorbeeld de Noord-Holland Cup.

Sponsors zijn van essentieel belang om het onderhoud aan de baan te kunnen uitvoeren en de club te kunnen ontwikkelen. Om de volgende stap in de ontwikkeling als club te kunnen maken hebben wij jullie leden dus heel hard nodig bij het vinden van nieuwe sponsors. Weten jullie iemand in jullie familie of kennissenkring, misschien een werkgever, die de wielersport, en de BMX in het bijzonder, een warm hard toedraagt en bereidt is om voor 3 jaar een sponsorcontract aan te gaan met de Boscrossers, maak dat dan heel graag kenbaar aan de sponsorcommissie van De Boscrossers via een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht je een sponsor aandragen (200,- of meer) dat help je de club, de rijders en jezelf want dan wordt dit meegenomen bij het terugverdienen van de borg. Er zijn brochures verkrijgbaar die de wijze van sponsoring toelichten.

Wat voor soort sponsoring hebben?

Het kan al vanaf 75,- tot 1000,- euro per jaar gedurende 3 jaar.
Er zijn dus vele manieren zoals bv een vlag of banner, reclamebord tm de (hoofd)sponsor op het clubshirt.
Zo willen we volgend jaar een nieuw clubshirt laten maken waarop een aantal sponsoren prijken. Ook hebben we nog genoeg ruimte voor een reclamebord langs de baan of een reclamesticker bij het starthek. Diverse mogelijkheden en de kosten voor een bedrijf zijn nihil en aftrekbaar voor de belastingen.

Wat mag je als sponsor verwachten?

Als shirtsponsor krijg je naamsbekendheid d.m.v. deelname van diverse leden aan ongeveer 23 BMX-wedstrijden per jaar binnen de regio en de nationale wedstrijden in het gehele land.
Regelmatig een krantenbericht met foto's van rijders in de lokale kranten.
Als bordsponsor langs de baan verkrijg je naambekendheid d.m.v. enkele BMX wedstrijden alsmede onderlinge wedstrijden en diverse clinics welke op de baan worden gehouden.
Verder is het de bedoeling dat de sponsoren worden vermeld op de website van De Boscrossers.

Dus help de club en enigszins jezelf met het aandragen van een sponsor.

Zie je kansen, maar wil je ondersteuning vraag Foppe en/of Ramon of stuur een mail

Met heel veel dank.

Namens de sponsorcommissie,

Foppe & Ramon