Eerste clubwedstrijd donderdag 20 april


Hallo Boscrossers leden en supporters, 
De afgelopen weken zijn de eerste wedstrijden gereden en hebben we als Boscrossers al mooie resultaten geboekt. Het lijkt erop, dat de wintertrainingen hun vruchten afwerpen en we goed bij de les zijn tijdens de wedstrijden. Komende donderdag 20 april vindt de eerste clubwedstrijd van dit jaar plaats en kunnen we onderling gaan strijden om de titel van Clubkampioen 2017.

De clubwedstrijd is een ideale plek om gewend te raken met de manches en dus ook voor alle nieuwe en minder ervaren rijders een goed moment om mee te doen en ervaring op te doen.
 
De tijden zijn als volgt:
1830-1850      Inschrijven in de kantine —> Iedereen schrijft zich dus individueel in
1900-2015      Clubwedstrijden
2030                Einde wedstrijd
 
Omdat het weer de eerste clubwedstrijd is van het jaar kunnen we zeker hulp gebruiken van alle aanwezige ouders.
Geef dit aub aan bij het inschrijven, zodat we iedere plek bezet kunnen krijgen. Veel ervaring is niet nodig, want ook hier geldt dat het een goed moment is om mee te kijken de ervaring op te doen.

Naast de clubwedstrijd wordt er ook al hard gewerkt aan de BWC die bij ons gereden wordt op 21 mei as. De baan is afgelopen week goed gekeurd en is al het harde werken aan de 1e heuvel en de 2e bocht niet voor niks gebleken. Bij de 2e bocht zijn we nog druk bezig om een hek bovenop aan te brengen, omdat de hoogte hier zeker is toegenomen en we niet willen, dat er iemand af kan vallen.
Hou aub de agenda in de gaten, want er zullen nog enkele momenten zijn, waarop we graag samen met jullie een aantal werkzaamheden zullen moeten doen ter voorbereiding op de wedstrijd.
Tijdens de BWC is er nog hard hulp nodig in de kantine. Als jullie hier voor inzetbaar zijn, willen jullie dit dan aangeven op de lijst in de kantine of doorgeven aan iemand van het bestuur?
 
Rest me verder nog te melden, dat we op zaterdag 8 juli, een dag voor de Noord Holland Cup op 9 juli, de club BBQ willen gaan houden. Hierover volgt zsm meer info. Hou de datum dus vast in de agenda’s.
 
 
 
Met vriendelijke groeten
Bastiaan Kroes