Verslag NHC4 - Uithoorn

De vierde Noord-Holland cup van 2015 werd op Dierendag in Uithoorn verreden.

De rijders reden onder een uiteindelijk mooie nazomerzon hun wedstrijd op het  parcours van UWTC Uithoorn.

Vincent Bliek en Boet Veldt beten voor de Boscrossers onder nog mistige omstandigheden het spits af. Met een keurige vijfde plek voor Vincent bij de boys 5/ girls 6 en een mooie derde plek in de B finale voor Boet.

Denneman Diederik 800x533

Bij boys 7/girls 8 begonnen de jongste Boscrossers de dag goed. Gevolgd door een fantastische tweede plaats in de B finale voor Diederik Denneman (zie foto) en een keurige vierde plek voor Joep Mulder en als mooie afsluiter een zesde plek voor Erwin Bliek. Ryan Konijn pakte bij de boys 8 /girls 9 de punten tijdens de manches. Sander en Chris Duinhoven legden bij de boys 9/girls 10 beslag op de tweede plaats in de B-finale en derde in de A-finale. Eveneens in de B-finale wisten ook Dhani van den Brandt en Callum Andringa door te dringen en zij eindigden als zevende en achtste. Martin Veldhuizen en Isabel van der Woude reden goed tijdens de manches. Helaas kon Pim Kroes niet aan de start verschijnen bij de boys 10/girls 11. Namens de gehele club wensen wij Pim een voorspoedig herstel.

In dezelfde klasse waren het Ties van der Zwart en Matteo Pronk die de punten voor de Boscrossers mee naar huis namen. De constant voorin rijdende Max van der Woude deed goede zaken en pakte met zijn tweede plek in de A-finale weer de punten voor het algemeen klassement bij de boys 11/girls 12. Ook Dinand Melein reed in dezelfde klasse naar een plek in de A-finale.Mika van den Hoogen reed naar een mooie zesde plek in de B finale bij de boys 12/girls 13.

In de A-finale pakten drie Boscrossers de punten Rick Meurs (4), Kros Bakker (7) en Stef Wokke (8). Bij de boys 13/girls 14 gingen Rob Duba ( A ) en Erik Seggelink ( B ) met de twee eerste plaatsen naar huis. Glenn de Wildt pakte de tweede plek inde  B-finale en Danzel Funcke pakte plek zeven in de A-finale.  De Boscrossers sloten met de derde plaats van Co Molenaar bij de boys 15 & 16  de dag al vroeg af.

De volgende Noord-Holland cup zal op 25 oktober in Langedijk worden verreden.