Verslag NHC3 - Schagen

Derde Noord Holland Cup-wedstrijd.

In een zonovergoten Schagen werd de derde van de zes Noord Holland cups gereden.

De Boscrossers waren weer goed vertegenwoordigd.

Bij de kleinste rijders t/m 6 jaar beet Vincent Bliek de spits af.

Bij de boys 7/girls 8 reden Boet Veldt en Axel Bil goed mee. Boet probeerde via de binnenbocht op te schuiven, maar raakte tot twee keer buiten de baan. Beide rijders verdienden toch weer de kostbare punten voor het klassement.

Bij de grootste groep van de dag reden Kick Bakker, Duuk Hes, Diederik Denneman en Ryan Konijn in de finales. Dhani van den Brandt en Callum Andringa reden  uitstekend in de groep boys 9/girls 10. De manches waren spannend en na meerdere malen stuivertje wisselen wisten Dhani en Callum de finales te bereiken. Eveneens in deze groep reden de broers Duinhoven, maar dan in de A-finale.

Pim Kroes reed bij de boys 10 /girls 11 attent. Hij wist tijdens de manches tot driemaal toe met de volle punten naar huis te gaan. In de A finale reed Pim zelfs naar een mooie derde plaats! 

IMG 8002 640x427

Max van der Woude (A-finale ) en Dinand Melein (B-finale) wisten beiden een tweede plaats te bemachtigen bij de boys 11/girls 12.

Waar tijdens de manches Rick Meurs en Stef Wokke elkaar op de hielen zaten, was het Rick die doordrong tot de A-finale boys 12/girls 13. De B-finale werd gekleurd door de Boscrossers Stef Wokke, Colin van Laar en Mika van den Hoogen.

Bij de boys 13/girls 14 werd de Boscrossers uitstekend vertegenwoordigd door Glenn de Wildt, Erik Seggelink en Danzel Funcke. Alle drie pakten de punten in de A-finale.

De twee hoogste plaatsen bij de boys 15/girls 16 waren voor de Boscrossers  Frank Bil en Co Molenaar. Met Frank en Co sloten de Boscrossers de dag af.