TC op 7 en 8 april 2018 - hulp gevraagd!

Beste Boscrossers,

In het weekend van 7 en 8 april zal de aftrap van de Topcompetitie gaan plaatsvinden bij ons op de club. Op zaterdag zullen er trainingen plaatsvinden en vervolgens op zondag 8 april de eerste TC van 2018.

Om dit in goede banen te leiden is er inmiddels gestart met de voorbereidingen. Velen van jullie zijn al gevraagd om daar waar mogelijk te assisteren.

Al eerder is aangegeven, dat we voor dit weekend iedereen kunnen gebruiken om deze wedstrijd te laten slagen. Vandaar een aantal zaken op een rij:

1. Op 3 en 17 februari zullen er onderhoudsdagen gepland worden. Voor deze dag zoeken we hulp. Niet alleen buiten, maar zeker ook in de kantine om deze spik en span te krijgen.

2. Op zaterdag 31 maart zal de laatste onderhoudsdag plaatsvinden en wordt de laatste hand gelegd aan de baan.

Dit kan niet zonder hulp, zoals aangegeven. Laat aub weten, dat je komt helpen.

De tijden zijn als vanouds tussen 10.00-14.00 en voor de lunch wordt gezorgd. Opgeven kan via Marco Seggelink en natuurlijk ook via de bestuursleden. Daarnaast hebben we op de dag zelf en tijdens de voorbereidingen nog hulp nodig. Rond de baan, maar zeker ook in de kantine. Dit betekent niet, dat je de hele dag achter de bar staat. We verdelen dit over blokken, zodat je ook tijd zult hebben om de wedstrijd te volgen en hopelijk van het mooie weer. Martha Derogee verzorgt de kantinebezetting en bij haar, maar ook bij de rest van het bestuur kun je je hiervoor opgeven. Er komen zsm intekenlijsten in de kantine. De TC is een gave wedstrijd en brengt de beste rijders vanuit heel Nederland bij ons op de club. Blok daarom ook dit weekend om te komen kijken en helpen om zo onze rijders en de club te steunen! Eventuele vragen horen we graag.

Mvg,
Namens het bestuur,
Bastiaan Kroes