Hulp gevraagd

Beste Boscrossers,
Op 21 mei zal er bij ons een BWC gereden gaan worden, gevolgd op 9 juli door een NHC. Momenteel zijn we al druk bezig met de voorbereidingen hiervoor en zullen er diverse werkzaamheden gaan plaatsvinden. Hierbij is hulp hard nodig.

Allereerst zal de eerste heuvel worden aangepakt, waardoor alle rijders de eerste weer volle bak kunnen rijden. Ook zal er in bocht 2 het een en ander veranderen, waardoor de bocht met hogere snelheid gereden kan worden en er meer ruimte ontstaat. Deze twee aanpassingen aan de baan zijn vooralsnog het meest belangrijk omdat dit ook van invloed is op de keuring van de baan. Met deze keuring kunnen we komend jaar weer een TC gaan organiseren en in aanmerking komen voor nationale wedstrijden. Om dit werk te kunnen doen hebben we jullie hulp hard nodig. Daarom hebben we een aantal onderhoudsdagen gepland, waarop we met gebundelde krachten veel werk hopen te verzetten. Op de site staan in de agenda alle tot nu toe geplande onderhoudsdagen.

Op korte termijn hebben we de volgende dagen gepland:

  • Vrijdag 3 maart: Voorbereidend werk bocht 2 en eerste heuvel door Alwin

  • Zaterdag 4 maart: Regulier baanonderhoud. Hulp gevraagd!!10:00-14:00 Incl. lunch

  • Zaterdag 25 maart: Regulier baanonderhoud. Hulp gevraagd!!10:00-14:00 Incl. lunch

  • Zaterdag 13 mei: Regulier baanonderhoud. Hulp gevraagd!! 10:00-14:00 Incl. lunch

Met deze hulp en inzet kan de borg worden terugverdiend en helpen we met elkaar de club voor te bereiden op een mooi en sportief seizoen.

Daarnaast zal er tijdens de trainingen ook gelegenheid zijn om wat klussen te doen, waarmee de borg kan worden terug verdiend. Kijk even op de site voor de precieze afspraken rond de borg (zie ledeninformatie )

Graag zie ik jullie terug op een van deze dagen en mochten er vragen zijn dan horen we die graag.

Namens het bestuur.

Mvg,
Bastiaan Kroes